/SEO en Webdesign gaan hand in hand

SEO en Webdesign gaan hand in hand

Ik zou je graag een aantal gevaren willen uitleggen van het inhuren van een marketingbureau of een andere website developer. Ik zie vaak genoeg dat ze zich specialiseren in óf marketing óf websites, met als gevolg dat deze twee onderwerpen niet op elkaar aansluiten.

Sla twee vliegen in één klap

Het is vaak lastig, tijdrovend en duur om een website te laten bouwen en vervolgens hier iemand naar de marketing inrichting te laten kijken. Waarom doe je dit dus niet tegelijkertijd? Wanneer je een website laat bouwen en hier ook marketingspecialisten bij betrekt krijg je een mooie combinatie van een functionele website en uitstekende marketinginrichting. Young Nomads is hier een mooi voorbeeld van. Zij maken prachtige websites, maar richten deze ook direct in betreft marketing.

Het belang van een goede website

De concurrentie is moordend en het aanbieden van een goede website is essentieel voor het voortbestaan van vrijwel elk bedrijf. Niet alleen het feit dat nu bijna iedereen gebruik maakt van Google, maar ook voor het gebruiksgemak voor jouw potentiele klant. Ben je als bedrijf niet goed zichtbaar in de zoekresultaten van Google, dan tel je eigenlijk al niet meer mee. Neem jouw marketing activiteiten dus uiterst serieus. Heb je geen specialisten binnen je bedrijf? Huur dan een bureau in als Young Nomads.

Een responsieve website

Google is erg streng in het beoordelen van jouw website. Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk om jouw website responsive te maken. Dit houdt in dat jouw website op zowel Desktop, als mobiel goed ingericht is. Google let steeds meer op mobiele websites. De traffic op mobiel is nu in veel categorieën de desktop aan het inhalen en Google wilt uiteindelijk de mobiele websites hoger aanschrijven dan de desktop websites. Nu is dus het juiste moment om hierop in te spelen!

Young nomads

Young Nomads bestaat uit een collectief van jonge marketeers en webdesigners. De kracht van Young Nomads ligt ook bij het jonge team. Zij zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en tools en kunnen zo effectieve marketingcampagnes opzetten en prachtige websites bouwen tegen een voordelig tarief.