Houd je WordPress website veilig met de juiste hosting

WordPress websites worden van zichzelf gehost op de WordPress hosting Nederland. Deze hosting is al aardig veilig, maar kent enorm veel gebruikers waardoor het verre van waterdicht is. Wanneer jij een serieuze site hebt wil je natuurlijk niet dat deze gevaar loopt of op offline komt te staan. Om de veiligheid van je website te vergroten is het kiezen van de juiste hosting van groot belang. Lees nu verder en ontdek!

Wat zijn de risico’s van WordPress?

Wanneer je je website in de hosting van WordPress hebt wordt deze opgeslagen bij alle andere websites in de WordPress hosting. Nu heeft WordPress meerdere bedrijven hiervoor en dus ook meerdere locaties. Hoewel deze locaties goed beveiligd zijn tegen hackers, zijn het wel doelwitten van hackers omdat er veel gegevens vallen te behalen. Er wordt af en toe nog wel eens zo’n hosting bedrijf gehackt. Om deze reden is het belangrijk dat je zeker bent dat je een sterke en goed beveiligde hosting partij hebt. Kies ten alle tijden voor de beste webhosting.

Maak het ze niet te makkelijk

Je wilt het de hackers natuurlijk niet te makkelijk maken. Klinkt logisch, echter leert de praktijk dat dit vaak wel het geval is. Log jij nog in met de gebruikersnaam “admin”? Stop daar dan snel mee. Begin met het opstellen van een moeilijkere inlognaam. Dan dienen hackers deze eerst ook goed te raden, nog voordat ze kunnen beginnen met het ontcijferen van het wachtwoord. Ook hierbij geldt dat de meeste hackers voor laaghangend fruit gaan. Wanneer het te moeilijk wordt en dus te veel energie kost gaan ze verder naar een makkelijker doelwit. Zorg dus dan je gebruikersnaam en je wachtwoord niet te makkelijk zijn. Varieer tussen hoofdletters en kleine letters, cijfers en letters en gebruik speciale tekens zoals een uitroepteken of vraagteken.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*