/Het voordeel van een moderne website

Het voordeel van een moderne website

Als de termen CSS, Javascript en HTML je niet zoveel zeggen dan is de kans groot dat je of nog geen website hebt, of dat je website redelijk verouderd is. Op zich is dat geen probleem, ook een oudere website kan goed functioneren. Het nadeel is echter wel dat de kans klein is dat de manier waarop de website is opgezet niet meer voldoet aan de eisen van de huidige tijd. Dat is jammer, want zoekmachines als Google beoordelen een website niet alleen op basis van de inhoud, maar ook op basis van de technische opbouw. Een website met een sterk verouderd webdesign zal daarom niet snel bovenaan de zoekresultaten bij Google staan. Goed webdesign is dus belangrijk, maar er zijn meer zaken waar je op dient te letten. Informeer bijvoorbeeld eens bij website laten maken in het westland.

Webdesign begint met het vinden van een talentvolle webdesigner
Een goede webdesigner zal al bij de eerste bespreking aangeven hoe belangrijk het webdesign is. Zo zal hij of zijn kunnen vertellen waarom het belangrijk is om de opmaak gescheiden te houden van de content en wat de voordelen zijn van een Content management Systeem. Als je zelf al een goed beeld hebt van een mogelijk webdesign, kan de webdesigner aangeven of jouw ideeën haalbaar zijn. Niet elk design zal bijvoorbeeld geschikt zijn voor een CMS systeem als Joomla of Drupal. De ervaring van de designer kan daarom van doorslaggevende betekenis zijn.

Ook belangrijk: webhosting
Naast een goed doordacht webdesign is het ook belangrijk om na te denken over de webhosting. Hoe mooi je toekomstige website ook is, zonder webhosting zal niemand dat prachtige eindresultaat kunnen bewonderen. Gelukkig beschikken de meeste onafhankelijke webdesigners over een uitgebreid netwerk. Op basis van de ervaring kan men een goed voorstel doen voor een webhosting pakket. Zo weet je zeker dat je website niet alleen beschikt over een perfect webdesign , maar is ook de veiligheid van je website gewaarborgd.