/Handige laptoptassen voor onderweg

Handige laptoptassen voor onderweg

Het is belangrijk dat je een goede laptop hebt om mee op pad te nemen. Maar het is net zo belangrijk om een handige laptoptas voor onderweg te hebben. Als jij je laptop gewoon in je rugzak of tas propt, is de kans op beschadigingen groot. 

Hoe weet je nu wat een handige laptoptas is voor onderweg? 

Er zijn veel verschillende handige laptoptassen voor onderweg waar je uit kunt kiezen. Je kunt met de volgende aandachtspunten rekening houden: 

 

  • Formaat: hoe groot is jouw laptop? Zorg ervoor dat je zeker weet dat jouw laptop goed in de laptoptas past. Let ook op voldoende ruimte voor je accessoires.
  • Kleur: handige laptoptassen zijn fijn, maar het oog wil natuurlijk ook wat! Ga je voor een rustige kleur of kies je een opvallend patroon? Als je je laptop vaak meeneemt naar zakelijke bijeenkomsten, is het verstandig om voor een tas met een professionele uitstraling te kiezen. Je kunt er ook voor kiezen om je laptoptas te bedrukken. Tassen bedrukken is tegenwoordig namelijk helemaal niet meer zo moeilijk en kun je gewoon online doen.
  • Vakjes: het is handig om verschillende opbergvakken te hebben. Door je muis en oplader in aparte vakken op te bergen, hou je overzicht en voorkom je dat er krassen op je laptop komen.


Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met ergonomie. Laptops kunnen zwaar zijn, dus het is belangrijk dat je de laptoptas met gemak kunt dragen. Draag je hem over je schouder of schuin over je borst? 

Er zijn erg veel handige laptoptassen om uit te kiezen, dus twijfel niet langer en ga vandaag op zoek naar jouw ideale laptoptas!