/Goedkoop is niet altijd duurkoop
laptop

Goedkoop is niet altijd duurkoop

Bent u op de hoogte dat u veel tweedehands licenties voor een goedkope prijs kan aanschaffen. Op het internet worden u een honderden aangeboden die niet meer in gebruik zijn en die bedrijven kwijt moeten, omdat ze anders niet meer gebruikt worden, dus grijpt u die kans en koop goedkope en tweedehands software zoals Microsoft office.

Microsoft office

Over heel de wereld wordt deze software door miljoenen bedrijven gebruikt. Als bij bedrijven de software verouderd is en zij hebben graag de nieuwste office, dan is het sinds 2012 mogelijk om dit via het internet legaal aan te bieden aan particulieren of bedrijven die het niet zo erg vinden om een prima werkende verouderde versie van Word of Exel te gebruiken.

Kopen

Als u degene bent die opzoek is naar zo’n tweedehands software kan u dit vinden op een site die aangeeft dit te verkopen. Meestal komt u op de voorpagina gelijk de woorden kopen en verkopen tegen. U kan op hetgeen klikken waar u voor komt. Als u op kopen klikt krijgt u een menu te zien met allerlei categorieën waar u uit kan kiezen, zoals Apple of Microsoft office. Als u bijvoorbeeld op Microsoft office klikt krijgt u alle aanbiedingen te zien die geplaatst zijn door bedrijven die office te koop zetten. U kan dan een product uitkiezen, of meerderen producten. U kan daar alles kopen zoals pakketten en losser apps zoals PowerPoint. Heeft u vroeger erg vaak in office 2007 gewerkt en u wilt dat eigenlijk weer gebruiken, dan kan dat. Niet alleen de vorige versie wordt aangeboden. Maar ook de hele oude versies. Dit komt omdat sommige mensen in deze tweedehands software handelen, en aangezien dit legaal is kunnen zij hier veel geld mee opvangen. Zij bieden vaak allerlei verschillende versies aan, omdat zij de keuze voor de klant zo breed mogelijk willen houden om goedkoop software te kopen.

Verkopen

Al wilt u uw software verkopen, dan kan dit op een soort marktplaats voor software. Dit zijn dezelfde site waar het ook gekocht kan worden. Als u uw software op de software marktplaats wil aanbieden moet u een account aanmaken. Dit doet u doormiddel van een paar persoonlijke gegevens in te vullen. Later kan u altijd inloggen met de gebruikersnaam wat u dan ook aan moet maken. Zodra u een account heeft kunt u software te koop zetten. Let u wel op dat u dit eerlijk doet. Als achteraf blijkt dat het niet werkt kan dat nare gevolgen voor u hebben. U bent anoniem als u software plaatst. Dit komt omdat veel bedrijven niet willen dat mensen kunnen zien dat zij software verkopen. Daarom kan niemand achter uw gegevens komen. U kan uw aangeboden software een naam geven en plaatsen in de juiste categorie. Anders weten mensen niet of ze wel het goede kopen. Zo kan u altijd veilig en snel goedkope software aanbieden.

Vragen?

Heeft u vragen over hoed u dingen plaatst of wilt u controleren of u iets op de juiste manier heeft gedaan? Dan kan u terecht bij de contactservice. U kan dan met uw account een vraag stellen. U ontvangt meestal binnen een dag een antwoord met de nodige informatie.