/3 manieren om je website uit te breiden

3 manieren om je website uit te breiden

Ben je tevreden over het design van je huidige website, maar wil je je website wel verder uitbreiden om nog meer resultaat te boeken? Denk dan eens aan de volgende 3 mogelijkheden.

Bedrijfsvideo

Video-advertising krijgt een steeds belangrijkere rol binnen de marketingmix. Dat komt omdat het een marketingvorm is die mensen weet te boeien. Uit onderzoek is bijvoorbeeld gebleken dat er 75% meer kans is dat een video wordt bekeken dan dat er tekstuele content wordt gelezen. Wil je dus dat de content op je website echt opgenomen wordt? Dan is video-advertising een absolute must. Wanneer je geen kaas van videoproductie gegeten hebt, is het verstandig om dit uit te besteden. Een bedrijf dat bijvoorbeeld gespecialiseerd is in videoproductie is Fides Videoproducties. Zij helpen je om de juiste boodschap te formuleren, zodat met de video het maximale resultaat bereikt kan worden.

360-gradenfoto

Wanneer de sfeer en inrichting van je bedrijf belangrijk voor je klanten zijn, biedt een 360-gradenfoto mogelijkheden. Een 360-gradenfoto is een foto van één of meerdere ruimtes die verwerkt is in een interactieve applicatie. De gebruiker kan daardoor zelf bepalen in welke richting hij of zij kijkt, en kan soms zelfs navigeren door een gebouw of gebied. Je biedt je klanten dus als het ware een digitale wandeling door je bedrijf. Dit kan ideaal zijn wanneer je bijvoorbeeld een restaurant of showroom bezit. Enthousiast geworden? Zorg er dan in ieder geval voor dat de fotograaf Google-gecertificeerd is. Dan ben je er zeker van dat de 360-gradenfoto ook meteen beschikbaar wordt gemaakt voor Google Street View.

App

Waar een responsive website vooral belangrijk is voor Google en het aanspreken van nieuwe klanten, is een mobiele app juist belangrijk voor trouwe klanten. Apps zijn over het algemeen gebruiksvriendelijker dan mobiele websites, en kunnen echt een toegevoegde waarde voor de klant zijn. Tegenwoordig kun je gemakkelijk zelf apps maken, maar als je een kwalitatief hoogstaand product wilt, zal je een professional in moeten schakelen. Laat een professionele app maken en haal nóg meer uit je vaste klanten.